Je bent in goede handen

Elke patiënt is welkom voor algemene tandheelkunde. Korte wachttijden, meer tijd met je tandarts en de 1-op-1 persoonlijke zorg die je gezond houdt. Jouw welzijn is onze hoogste prioriteit. Kom ook meer te weten over de speciale diensten van onze praktijk.. 

Onze extra uitzonderlijke diensten

Kinderen

Onze tandarts is zeer bedreven in kindertandheelkunde, dankzij de opleiding op de ACTA. Wij vinden het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd gewend raken aan de tandarts en zich bewust zijn van goede mondhygiëne, omdat dit op latere leeftijd zeer veel voordelen heeft.

Urgente zorg

Omdat gezondheidsproblemen niet altijd een 9-tot-5 schema volgen, kun je onze praktijk vaak ook buiten kantoortijden bereiken, kun je vaak op dezelfde dag al terecht en hebben we korte wachttijden als je ons dringend nodig hebt. Ook zijn wij op maandag in de avond geopend.

Paradontologie

In de parodontologie legt men zich toe op behandeling van het tandvlees en andere weefsels rondom de tand. Onze specialist heeft ruim 40 jaar ervaring en is nog altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen voor allerlei aandoeningen. 

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/